tapas bbq

Geniet van catering met een tapas BBQ van de Veerpoort Catering 

Wilt u een onvergetelijke ervaring tijdens uw verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of andere speciale gelegenheid? Kies dan voor de unieke tapas BBQ van de Veerpoort Catering. Wij nemen alle zorgen over het eten uit handen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw gasten. Met onze uitgebreide ervaring in party catering en een passie voor kwalitatief hoogstaande, verse ingrediënten, garanderen wij een culinaire invulling die uw evenement naar een hoger niveau tilt. 

De perfecte barbecue voor elk evenement 

Bij de Veerpoort begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij diverse cateringarrangementen aan, waaronder de geliefde tapas BBQ. Deze is ideaal voor diegenen die van diversiteit houden en hun gasten willen verrassen met een scala aan smaken. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest, deze past perfect bij elke gelegenheid. 

Wat maakt ons speciaal? 

Onze tapas BBQ kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment van kleine, verfijnde gerechtjes die samen een volwaardige maaltijd vormen. Denk hierbij aan: 

  • Vers gebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, aioli en diverse tapenades. 
  • Een selectie van vlees-, vis- en vegetarische hapjes zoals gemarineerde lamsrack in muntmarinade, gambaspiesen in tuinkruiden-knoflook marinade en falafel-groentespiesen. 
  • Rijke bijgerechten zoals gemarineerde olijven, sweet peppers gevuld met roomkaas, en een frisse Mediterraanse pastasalade. 
  • Een variatie aan sauzen, waaronder knoflooksaus, piri piri saus en een cocktailsaus. 

Volledige service en kwaliteit 

Naast het eten zorgen wij voor een complete service. Alle benodigde materialen zoals porseleinen borden, RVS bestek, en de nodige kookapparatuur worden verzorgd. Onze medewerkers helpen niet alleen met de voorbereiding van de gerechten, maar verzorgen ook de volledige opruim- en afwasdienst na afloop. 

Veel verschillende arrangementen 

Wij bieden ook andere cateringopties aan zoals Italiaanse buffetten, Griekse salades en diverse BBQ-pakketten voor zowel vlees-, vis- als vegetarische liefhebbers. Speciale dieetwensen zoals Halal zijn ook geen probleem voor ons. Elk pakket is aan te passen aan de specifieke behoeften van uw evenement, zodat iedere gast geniet van heerlijke gerechten. 

Plan uw feest zonder zorgen 

Wij nodigen u uit om via onze website de verschillende mogelijkheden te ontdekken. U kan direct contact opnemen voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken. Kies voor een zorgeloze ervaring met onze BBQ pakketten en laat ons uw evenement onvergetelijk maken.  

Neem contact op

Catering met een tapas bbq terwijl u genieten van de aandacht van en aan uw gasten
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering | tapas bbq