bbq

Catering met een bbq terwijl u genieten van de aandacht van en aan uw gasten

Catering met een bbq? Uw verjaardag vieren zonder de zorgen over het eten? Cafetaria Brasserie de Veerpoort helpt u graag. Als cateraar verzorgen wij de culinaire invulling van uw verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw gasten iets te kort komen. U kunt volop genieten van de aandacht aan en van uw gasten. Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons kiezen uit diverse arrangementen. Deze vindt u onder het kopje catering, BBQ en buffet op onze website. Heeft u speciale wensen? Graag denken wij met u mee. Van buffetten tot salades, hapjes en een BBQ. Indien u kiest voor de catering met een bbq van de Veerpoort kunt u rekenen op kwaliteit en gezelligheid.

Catering met een bbq tijdens uw feest

Cafetaria Brasserie de Veerpoort richt zich op partycatering voor zowel bedrijven als particulieren. Van een gezellige bedrijfsbarbecue tot een bruiloft. Vanuit onze keuken in Schoonhoven maken wij de lekkerste gerechten. Wij hebben passie voor eten en verse producten. Dit proeft u beslist in onze heerlijke hapjes, salades, broodjes en meer. Een goed feest begint met het organiseren van de catering. Met een lekker hapje en drankje in de hand zullen uw gasten beslist met een glimlach rond lopen. Graag helpen wij daar bij.

Bekijk ons assortiment

Catering met een bbq en meer

Indien u binnenkort iets te vieren heeft bent u vast en zeker op zoek naar een goede cateraar. Cafetaria Brasserie de Veerpoort is van alle markten thuis. Wilt u graag een Italiaans buffet? Liever tapas of een Griekse salade? Of liever genieten van een BBQ tijdens een lange zomeravond? Naast Catering met een bbq verzorgen wij de volgende BBQ pakketten:

  • Vegetarisch
  • Halal
  • Vis
  • Vlees

Speciaal voor stoere mannen en ladies hebben wij passende hoeveelheden. Meer informatie vindt u op onze website.

Neem contact op

Catering met een bbq terwijl u genieten van de aandacht van en aan uw gasten
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering | bbq