Catering

Catering met verse producten voor een goede prijs

Catering op locatie verzorgd? Cafetaria Brasserie de Veerpoort verzorgd graag de allerlekkerste catering, terwijl u kunt genieten van het feest en uw gasten. Heerlijke hapjes, volledig verzorgde barbecues of complete buffetten, vrijwel alles is mogelijk. Verse producten, heerlijke smaken en gezelligheid is waar wij voor staan. In onze keuken is ons team dagelijks aan het werk om de lekkerste gerechten samen te stellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan kennis met onze arrangementen via onze website. Zo hebben wij verschillende BBQ en buffet arrangementen. Van een stoere mannen BBQ tot een tapas BBQ, een Grieks buffet en een Satébuffet.

Catering voor uw feest

Binnenkort een feest of andere gelegenheid organiseren? Graag verzorgen wij de catering en laten u te gast zijn op uw eigen feest. Verse ingrediënten, verrassende arrangementen en maatwerk mogelijkheden. Bij ons bestelt u de catering voor vrijwel iedere gelegenheid in Schoonhoven. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gezellig, veelzijdig en flexibel
  • Diverse catering mogelijkheden
  • Jarenlange ervaring
  • Verse producten
  • Goede prijs-kwaliteit

Op basis van uw wensen en budget kunnen we tevens een op maat gemaakt arrangement voor u samenstellen.

Catering voor een bruiloft

Speciaal voor bruiloften verzorgen wij de catering. Hierbij kunt u denken aan een heerlijke lunch, een Walking diner, luxe hapjes en een BBQ. Tijdens deze bijzondere dag moet u zorgeloos kunnen genieten. Graag dragen wij daar aan bij. Bij ons draait het om één ding: de perfecte verzorging van u en uw gasten.

Meer informatie?

Van een vergadering tot een feest of een lunch, wij verzorgen elke catering met de grootste zorg. Of het nu gaat om 10 of 100 man, wij maken van de catering een groot succes. Meer informatie over onze arrangementen vindt u op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Catering met verse producten voor een goede prijs
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering