De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-catering-op-locatie-feest-buiten De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-bbq-arrangementen-op-locatie-buurt-bbq De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-bbq-buffet-catering-op-locatie-buiten-eten-lange-tafels De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-geheel-verzorgde-catering-op-feest De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-arrangement-koele-dranken-borrel-hapjes-buffet-salades De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-feest-catering-op-feestlocatie
verjaardag

Catering in Schoonhoven voor uw verjaardag?

Catering in Schoonhoven voor uw verjaardag? Cafetaria Brasserie de Veerpoort laat u altijd en overal genieten van de heerlijkste buffetten en meer. Met vele jaren ervaring neem wij graag de zorgen op het gebied van heerlijk eten uit handen. Denk hierbij aan heerlijke borrelhapjes of een compleet Italiaans buffet. Wij staan in Schoonhoven en omgeving bekend om onze dagverse kwaliteit en heerlijke smaken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de verschillende arrangementen op onze website. Uiteraard kunnen we ook maatwerk bieden. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een passend aanbod. Hierbij bent u zeker van een avond vol lekkers! Iets waar uw gasten het later nog over zullen hebben.

Catering op locatie in Schoonhoven voor uw verjaardag

Tijdens een feest of andere speciale gelegenheid wilt u aandacht kunnen besteden aan écht belangrijke dingen. Samen genieten van uw vrienden, familie en kennissen zonder u druk te hoeven maken om het eten en drinken. Een zorgeloze dag met een heerlijk buffet, luxe hapjes of een compleet verzorgde barbecue? Daarvoor moet u bij ons zijn. Cafetaria Brasserie de Veerpoort wordt ook wel gezien als de lekkerste cateraar van de omgeving. Graag maken wij uw feest compleet! Met liefde voor goed eten verzorgen wij al vele jaren catering in Schoonhoven en omgeving.

De mogelijkheden

Met onze catering laten wij u graag altijd en overal genieten. Dit doen wij met onze verschillende arrangementen, waaronder:

  • Vegetarische, vis, vlees of Halal BBQ
  • Warm of koud buffet
  • Tapasbuffet
  • Grieks buffet

Wilt u graag iets origineels zoals een stamppotbuffet? Een stamppotbuffet leveren wij al voor 12,50 p.p. bestaande uit rauwe andijvie, boerenkool, zuurkool, hutspot en bijpassend vlees zoals rookworst, gehaktballen en gestoofd rundvlees.

Catering in Schoonhoven voor uw verjaardag? Neem contact met ons op. Met onze heerlijke hapjes en gerechten maken wij uw feest beslist tot een succes.

Neem contact op

Veerpoort Catering logo
Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering in Schoonhoven | verjaardag

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Geheel verzorgde barbecue of buffet bij u op locatieBekijk onze brochure

Copyright © 2022 Veerpoort Catering | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM