verjaardag

Catering voor verjaardag in Schoonhoven?  

Staat uw verjaardag weer voor de deur en vindt u het tijd om dit groots te vieren? Met De Veerpoort Catering maakt u van uw verjaardagsfeest iets heel bijzonders. Catering in Schoonhoven kan voor alle feestelijkheden bij ons worden besteld, zo ook voor uw verjaardag. Proost op het nieuwe levensjaar en geniet hierbij van de heerlijkste buffetten en meer lekkernijen. Met onze ervaring op het gebied van catering, zorgen wij graag voor de lekkerste verse versnaperingen. Denk hierbij aan heerlijke borrelhapjes of een compleet Italiaans buffet. Wij hebben een goede naam in Schoonhoven opgebouwd met onze dagverse kwaliteit en heerlijke smaken. Laat het ons gerust weten, als maatwerk catering beter bij u past. Neemt u hiervoor even contact met ons op?  

Catering op locatie in Schoonhoven voor verjaardag  

Tijdens uw verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid is het fijn als u volop aandacht kunt besteden aan écht belangrijke dingen. Samen genieten met uw vrienden, familie en kennissen zonder u bezig te hoeven houden met het eten en drinken. Een zorgeloze verjaardag waarbij u en uw gasten genieten van een heerlijk buffet, luxe hapjes of een compleet verzorgde barbecue? Daarvoor moet u bij De Veerpoort Catering zijn. Wij worden ook wel gezien als de lekkerste cateraar van de omgeving Schoonhoven. Mogen wij ook uw feest compleet maken? Ervaar ons heerlijke eten zelf en vraag een scherp geprijsde offerte aan. 

Mogelijkheden catering verjaardag in Schoonhoven 

Na het zien van alle mogelijkheden loopt het water u vast al in de mond. Zo bieden wij voor uw feestelijke verjaardag onder meer: 

  • Warm of koud buffet 
  • Vegetarische, vis, vlees of Halal BBQ 
  • Tapasbuffet 
  • Grieks buffet 

Liefhebber van een oer-Hollandse stamppot? Ook dat is mogelijk bij De Veerpoort Catering. Geef uw wensen aan ons door, dan zorgen wij voor heerlijke gerechten die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Met liefde voor goed eten verzorgen wij al vele jaren catering in Schoonhoven en omgeving. 

Neem contact op

De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering in Schoonhoven | verjaardag