bruiloft

Catering nodig voor uw bruiloft in Schoonhoven? 

De dag waarop u gaat trouwen met uw grote liefde, staat vast. De kleding is uitgezocht, de gastenlijst is samengesteld, alles is in kannen en kruiken. Behalve de catering. Gelukkig biedt De Veerpoort Catering uitkomst. Met onze kennis en ervaring op het gebied van evenementen en feesten, weten wij van uw grote dag iets heel speciaals te maken. Zo wordt het ook op het gebied van eten en drinken een dag om nooit meer te vergeten. 

Dagverse kwaliteit bij De Veerpoort Catering 

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor de dag waarop u zich verbindt aan uw partner. Met dagverse producten van hoogwaardige kwaliteit, kunt u de zorg voor uzelf en  uw gasten met een gerust hart aan ons overlaten. Het eten en drinken draagt voor een deel bij aan het gevoel dat u overhoudt aan de huwelijksdag. Om al onze klanten goed van dienst te zijn, hebben wij een ruime keuze als het gaat om catering voor bruiloften in Schoonhoven. Geheel naar uw wens en budget kunt u kiezen voor: 

  • Vegetarische, vis, vlees of Halal BBQ 
  • Warm of koud buffet 
  • Tapasbuffet 
  • Grieks buffet 
  • Stamppot buffet 

Catering samenstellen voor uw huwelijksdag in Schoonhoven 

Als er al een dag is, waarop u het uzelf en uw partner helemaal naar de zin mag maken, dan is het wel op uw huwelijksdag. Dit is de dag waarop u beiden volop in de belangstelling staat. Hier hoort catering bij die naadloos aansluit bij de invulling van uw trouwdag. Zelf u catering samenstellen of een combinatie van onze catering arrangementen kiezen? Dat kan zonder problemen bij De Veerpoort Catering. 

Bruiloft catering op locatie in Schoonhoven  

Leg de volledige catering voor uw bruiloft in handen van De Veerpoort Catering. Met onze ruime ervaring op het gebied van feestelijke gebeurtenissen weten wij hoe wij u, uw partner en alle gasten op een bijzondere manier kunnen verrassen. Of het nu gaat om kleine groepen gasten of om een grote groep genodigden, op de afgesproken tijd wordt het eten op uw locatie in Schoonhoven geleverd. Zo geniet u op deze feestelijke dag van een heerlijk buffet, luxe hapjes of compleet verzorgde barbecue! Helemaal in de stijl die past bij uw bruiloft. Neemt u daarvoor even contact met ons op?

Neem contact op

De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering in Schoonhoven | bruiloft