De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-catering-op-locatie-feest-buiten De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-bbq-arrangementen-op-locatie-buurt-bbq De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-bbq-buffet-catering-op-locatie-buiten-eten-lange-tafels De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-geheel-verzorgde-catering-op-feest De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-arrangement-koele-dranken-borrel-hapjes-buffet-salades De-Veerpoort-Catering-Schoonhoven-feest-catering-op-feestlocatie
bruiloft

Op zoek naar catering in Schoonhoven voor uw bruiloft?

De catering is een belangrijk onderdeel van uw bruiloft en iets waarvan u zeker wilt weten dat het goed geregeld wordt. Catering De Veerpoort heeft vele jaren ervaring met het verzorgen van diverse caterings voor verschillende feesten en evenementen. Wij hechten daarnaast veel waarde aan de kwaliteit van de producten en de smaak van het eten. Bij ons bent u verzekerd van dagverse kwaliteit!

Wij horen graag wat de catering wensen zijn voor uw bruiloft. Wij hebben een overzicht van vooraf samengestelde catering buffetten. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf de catering samen te stellen aan de hand van uw wensen en budget. Zo zorgen we dat de catering aansluit op de rest van uw bruiloft.

Catering op locatie in Schoonhoven voor uw bruiloft

Wij kunnen de volledige catering voor uw bruiloft verzorgen! Op de afgesproken tijd wordt het eten op uw locatie in Schoonhoven of omgeving geleverd. Zo kunt u genieten van uw dag met een heerlijk buffet, luxe hapjes of compleet verzorgde barbecue! Het is daarbij geen probleem of het om een kleinere groep gasten gaat of om een grote groep gasten. Catering De Veerpoort maakt een feest van uw bruiloft! We komen graag met u in contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Welke mogelijkheden zijn er voor de catering op een bruiloft?

Met onze catering laten wij u graag genieten! Dit doen wij met onze verschillende arrangementen, waaronder:

  • Vegetarische, vis, vlees of Halal BBQ
  • Warm of koud buffet
  • Tapasbuffet
  • Grieks buffet

Wilt u graag iets origineels zoals een stamppotbuffet? Een stamppotbuffet leveren wij al voor 12,50 p.p. bestaande uit rauwe andijvie, boerenkool, zuurkool, hutspot en bijpassend vlees zoals rookworst, gehaktballen en gestoofd rundvlees.

Het is uiteraard ook mogelijk om voor verschillende arrangementen te kiezen of door zelf een catering samen te stellen!

Wilt u graag een volledig verzorgde catering voor uw bruiloft in Schoonhoven of omgeving? Neem contact met ons op. Met onze heerlijke hapjes en gerechten maken wij uw feest beslist tot een succes!

Neem contact op

Veerpoort Catering logo
Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering in Schoonhoven | bruiloft

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Geheel verzorgde barbecue of buffet bij u op locatieBekijk onze brochure

Copyright © 2022 Veerpoort Catering | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM