Catering in Schoonhoven

Catering in Schoonhoven bij u thuis of op kantoor?

Catering bij u thuis of op de zaak in Schoonhoven? Heerlijk vers bereide producten, kwaliteit en gezelligheid? Cafetaria Brasserie de Veerpoort is hét cateringadres van Schoonhoven en besteedt veel zorg aan verse producten en smaak. Of het nu gaat om een lunch, een diner, lekkere hapjes of een goede barbecue, voor een smakelijke verzorging van uw feest, vergadering of receptie moet u beslist bij ons zijn. Via onze website kunt u kennis maken met onze arrangementen. Deze variëren van producten, prijs en hoeveelheid. Heeft u speciale wensen? Vul uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, het aantal personen en uw wensen in. Wij denken graag met u mee en verzorgen catering op maat. Inmiddels zijn al vele Schoonhovenaren en mensen uit de omgeving u voor gegaan.

Catering in Schoonhoven voor elke gelegenheid

Daar waar er een feest gevierd wordt is Cafetaria Brasserie de Veerpoort graag van de partij. Voor elk soort feest bieden wij dan ook de beste catering. Graag zorgen wij ervoor dat uw gasten op het gebied van eten niets te kort komen. Samen met u bepalen we het thema, de soort catering en het tijdstip. Zo kunt u o.a. kiezen uit:

Maar ook een tapas, Italiaans of Oosters buffet.

Catering voor bedrijfslunches

Graag nemen wij ook de zorg voor bedrijfslunches uit handen. In de omgeving van Schoonhoven voorzien wij verschillende bedrijven van smakelijke en gezonde lunches. Deze worden vers bereid en op locatie bezorgd. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit salades, broodjes en nog veel meer. Dus wilt u een heerlijke lunch (laten) verzorgen? Neem dan contact met ons op. De Veerpoort inschakelen betekent een praktische en zeer smakelijke oplossing voor uw gelegenheid.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Catering in Schoonhoven bij u thuis of op kantoor?
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering in Schoonhoven