Catering in Krimpenerwaard

Catering in Krimpenerwaard laten verzorgen 

De Veerpoort Catering staat voor maaltijden die boordevol smaak zitten en waarin alleen heerlijk verse producten worden gebruikt. Een gezellig samenzijn in Krimpenerwaard vraagt om catering die aansluit bij uw feest of partij. Heeft u een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of bruiloft op de planning staan en zoekt u hiervoor een betrouwbaar bedrijf voor de catering? De Veerpoort Catering biedt een royaal aanbod aan catering voor buffetten en bbq.  

Buffetten en barbecue met catering in Krimpenerwaard 

Goede catering is meer dan het verzorgen van de heerlijkste gerechten. Laat aan uw gasten zien dat er is nagedacht over het eten en sta voor het bestellen stil bij genodigden met allergieën en aanwezige vegetariërs. Wij passen hier de buffetten moeiteloos op aan. Zo wordt het voor alle aanwezigen een waar feest en kan iedereen onbezorgd genieten van al het lekkers dat wij bij u op locatie bezorgen. 

Themafeest met catering op locatie 

Voor een themafeest bieden wij diverse buffetten die de sfeer van het thema versterken. Wat te denken van een Italiaans buffet boordevol warme en koude gerechten zoals, pasta, salades en bijpassend Italiaans brood? Vergeet dit niet af te sluiten met authentieke Italiaanse desserts, waar iedereen de vingers bij aflikt. Een avond met oud-Hollandse spelletjes vraagt om een stamppotbuffet van de lekkerste Hollandse groentesoorten met een heerlijk stuk vlees.  

Catering thuis en op het werk in Krimpenerwaard 

Niet alleen voor feesten en partijen kan catering in Krimpenerwaard worden besteld. Geniet in uw eigen huis eens van een heerlijk tapasbuffet om het weekend op een bijzondere manier in te luiden. Bestel heerlijke tapas hapjes voor de vrijdagmiddagborrel en kom met collega’s tot goede gesprekken, onder het genot van de meest bijzondere versnaperingen. Succes verzekerd! Laat u door ons terugbellen, dan gaan we samen kijken naar het perfecte buffet voor uw feestelijke gebeurtenis. Weet u al precies welke catering u wilt bestellen in Krimpenerwaard? Vraag ons dan direct om een maatwerk offerte

Neem contact op

De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Catering in Krimpenerwaard