Cateraar in Schoonhoven

Cateraar in Schoonhoven voor de culinaire invulling van uw feest!

Cateraar in Schoonhoven voor partycatering? Cafetaria Brasserie de Veerpoort stelt zich graag aan u voor. Met liefde voor heerlijke eten verzorgen wij al vele jaren catering voor bedrijven en particulieren in deze omgeving. Wij staan bekend om de:

  • Verse producten
  • Heerlijke smaken
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Gezelligheid

Met de catering service van Cafetaria Brasserie de Veerpoort is het eten op uw feest, huwelijk, jubileum of zakelijke gelegenheid perfect verzorgd. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.

Cateraar in Schoonhoven voor een compleet verzorgde catering

Indien u een feest gaat organiseren verzorgen wij graag het eten voor u. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Een veel gekozen optie is een buffet. Hierbij kunnen uw gasten rustig uitzoeken wat zij lekker vinden. Vindt u een buffet maar standaard of saai? Wij hebben speciale buffetten zoals een Griekse, Italiaanse of een buffet met de lekkerste tapas! Uiteraard kunt u ook in overleg met ons uw eigen arrangement samenstellen. Inspiratie op doen? Neem dan een kijkje op onze website.

Cateraar in Schoonhoven met de lekkerste catering

Je hebt catering én je hebt lekkere catering. Maak kennis met de lekkerste catering van Schoonhoven! Ons team is dagelijks actief met het maken van de heerlijkste gerechten en vertalen uw wensen graag naar een passend arrangement. Bij ons proeft u niet alleen het verschil maar ziet u dit ook. Het oog wil immers ook wat.

Een veelzijdige keuken

Cafetaria Brasserie de Veerpoort beschikt over een veelzijdige keuken en kan hiermee in vrijwel alle wensen voorzien. Zo hebben we vaste arrangementen samengesteld maar kunt u ook kiezen uit maatwerk. Alle arrangementen bestaan uit gerechten met verse ingrediënten. Meer informatie? Vul het formulier op onze website in.

Neem contact op

Cateraar in Schoonhoven voor de culinaire invulling van uw feest!
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

Cateraar in Schoonhoven