Stolwijk

BBQ op locatie in Stolwijk? Kies voor de heerlijke pakketten van De Veerpoort Catering 

Bent u op zoek naar een onvergetelijke barbecue ervaring? Bij De Veerpoort Catering leveren we niet alleen de allerlekkerste BBQ-pakketten, maar zorgen we ook voor een naadloze service. Of u nu een grote bruiloft, een bedrijfsbarbecue of een klein feestje plant, onze vers bereide en dagverse gerechten zullen ongetwijfeld indruk maken. Elk gerecht bereiden we met zorg en leveren we prachtig gepresenteerd op schalen, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw gasten tijdens uw BBQ op locatie in Stolwijk. 

Ontdek onze uiteenlopende arrangementen 

Bezoek onze website om meer te weten te komen over de verschillende BBQ pakketten die we bieden. Voor de vegetarische fijnproevers hebben wij een perfect arrangement samengesteld. Al onze vegetarische gerechten worden vers bereid en op het door u gewenste moment bezorgd. Dit arrangement bevat onder andere:  

  • Falafel-groentespies  
  • Vegetarische burger 
  • Tempeh saté met een heerlijke pindasaus en gebakken uitjes 
  • Quinoa salade met oa. rucola, zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes en zonnebloempitjes 
  • Pastasalade met oa. geroosterde groente, gebakken nootjes, veldsla, feta, olijven en maïs 
  • Vers gebakken brood met huisgemaakte kruidenboter 

Elk vegetarisch arrangement omvat een barbecue met gasfles en duidelijke instructies, tangen, schalen, en opscheplepels. We bieden een complete bezorg- en haalservice zeven dagen per week, inclusief zon- en feestdagen. De prijs is inclusief alle bovengenoemde elementen en btw. Extra borden, bestek en servetten kunnen in de winkelwagen worden bijbesteld. 

Geniet van een zorgeloze barbecue met de Veerpoort Catering 

Bij De Veerpoort Catering begrijpen we dat een succesvolle barbecue draait om meer dan alleen lekker eten. Het gaat ook om de sfeer en het gemak waarmee alles wordt georganiseerd. Kies daarom voor onze cateringdiensten voor uw volgende BBQ op locatie in Stolwijk en laat ons zorgen voor een heerlijke en stressvrije ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om van uw evenement een smakelijk succes te maken. 

Neem contact op

BBQ op locatie in Stolwijk? De Veerpoort levert de allerlekkerste BBQ pakketten
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

BBQ op locatie | Stolwijk