Schoonhoven

BBQ op Locatie in Schoonhoven? De Veerpoort verzorgd de Lekkerste BBQ Pakketten 

Denkt u aan een barbecue in Schoonhoven op uw locatie? Met passie en toewijding leveren wij de lekkerste BBQ pakketten. Cafetaria Brasserie de Veerpoort staat synoniem voor veelzijdige arrangementen, uitstekende prijs-kwaliteit, en altijd verse ingrediënten. Van trouwfeesten tot zakelijke bijeenkomsten, en van verjaardagsfeestjes tot jubilea: we hebben ervaring met allerlei evenementen. Laat het smaakvolste eten aan ons over! U kunt zo optimaal genieten en zich focussen op uw gasten. Heeft u vragen of specifieke eisen? Laat het ons weten. Wij spelen graag in op elke voorkeur, wens en budget. 

Ontdek onze BBQ Arrangementen 

Neem een kijkje op onze site voor een overzicht van de BBQ-arrangementen. Bent u gek op vlees, vis, vegetarisch of eet u Halal? Kies een arrangement dat bij u past. Ook bieden wij een uniek tapas BBQ-arrangement aan met: 

  • Vers afgebakken stokbrood met kruidenboter, Aioli en tapenade 
  • Selectie van: Merquezworstje, Lamsrack in munt marinade, Kipspiesje met honing-mosterd, Trio van biefstuk en pomodori, Pincho van procureur en olijven, Gamba spies met tuinkruiden-knoflook, Varkenshaas met piri piri en rode ui, Kipvleugel en Spaans gekruide kippenpoot 
  • Bijgerechten zoals: Gemarineerde olijven, Gevulde paprika's met roomkaas, Koolsalade, Aardappel-tonijn salade, Mediterrane pastasalade, Diverse worstsoorten, Tomatensalade en Rucolasalade 
  • Sauzen: Knoflook, Piri piri, en Cocktail. 

Bovendien zijn wij van mening dat een goede BBQ  op locatie in Schoonhoven niet alleen om het eten draait. Daarom is elk arrangement compleet met benodigdheden zoals een gasfles, porseleinen borden, RVS bestek, BBQ-gereedschap en servetten. 

Geniet van een zorgeloze BBQ in Schoonhoven 

Een barbecue draait om delen, lachen en genieten. Bij Cafetaria Brasserie de Veerpoort nemen we de logistiek en voorbereiding voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Laat ons uw BBQ op locatie in Schoonhoven verzorgen, en ervaar een avond die u niet snel zult vergeten. 

Neem contact op

BBQ op locatie in Schoonhoven? De Veerpoort levert de allerlekkerste BBQ pakketten
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

BBQ op locatie | Schoonhoven