Krimpenerwaard

Onvergetelijke BBQ op locatie in regio Krimpenerwaard met de Veerpoort Catering 

Overweegt u een onvergetelijke barbecue-ervaring op uw gewenste locatie in de regio Krimpenerwaard? Bij Cafetaria Brasserie de Veerpoort leveren we de allerlekkerste BBQ-pakketten. Wij staan garant voor diversiteit in arrangementen, onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding en gegarandeerd verse ingrediënten. Of het nu gaat om een romantisch trouwfeest, een zakelijke samenkomst, verjaardagen of speciale jubilea, onze expertise beslaat alle gelegenheden. Laat de culinaire verantwoordelijkheid aan ons over, zodat u ten volle kunt genieten en zich kunt richten op het verwennen van uw gasten. Specifieke wensen of vragen? Wij zijn flexibel en kunnen elk arrangement aanpassen aan uw voorkeur, specifieke behoeften en budgettaire eisen. 

Diverse BBQ arrangementen op maat 

Wij bieden een groot scala aan BBQ arrangementen. Van een kinder BBQ tot een vis en vlees BBQ. Bij ons zijn er talloze mogelijkheden. Ons vis en vlees BBQ arrangement bestaat onder andere uit:  

  • Vers gebakken brood met kruidenboter 
  • Gemarineerde kipspies met zongedroogde tomaat 
  • Malse runderentrecote  
  • Visstoofpotje met diverse soorten vis & limoen  
  • Verse fruitsalade van het seizoen  

Natuurlijk beseffen wij dat een perfecte BBQ om meer draait dan alleen het eten. Elk door u gekozen arrangement komt standaard met benodigdheden zoals een gasfles, verfijnde porseleinen borden, RVS bestek, essentieel BBQ-gereedschap en kwalitatieve servetten 

Laat een kok het werk doen tijdens BBQ op locatie in Krimpenerwaard 

Bij een geslaagd evenement hoort een zorgeloze gastheer of gastvrouw. Bij De Veerpoort begrijpen we dit als geen ander. Proef daarom het gemak van de aanwezigheid van een professionele kok! Terwijl u ontspannen met uw gasten kunt bijpraten en genieten, zorgen wij dat het culinaire gedeelte vlekkeloos verloopt. 

Onze getrainde kok is er speciaal voor u, maximaal 2 tot 3 uur lang. Naast het opbouwen van uw BBQ-buffet, zorgt de kok voor het bereiden van alle overheerlijke gerechten. Dit betekent voor u: geen stress over het braadproces, geen gedoe met temperaturen of timing. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. En als klap op de vuurpijl, hoeft u zich ook niet druk te maken over de afwas na afloop. Alles wordt vuil retour meegenomen, zodat u nog lang kunt nagenieten van uw feest zonder de last van opruimwerkzaamheden. 

Ervaar het ultieme gemak met de Veerpoort Catering 

Een barbecue is meer dan alleen een maaltijd; het is een beleving. Een moment van samenzijn, lachen en het creëren van herinneringen. Bij Cafetaria Brasserie de Veerpoort zetten we ons in om niet alleen die herinneringen smaakvol te maken, maar ook zorgeloos. Dus wanneer u kiest voor een BBQ in de regio Krimpenerwaard met De Veerpoort, kiest u niet alleen voor heerlijk eten, maar ook voor een service die zorgt dat elk detail is geregeld. 

Stelt u zich voor: een zonnige dag, het gezelschap van dierbaren, de geur van sissend vlees en de wetenschap dat alles goed is geregeld. Dat is de De Veerpoort belofte. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van uw volgende BBQ een onvergetelijke ervaring. 

Neem contact op

BBQ op locatie in Krimpenerwaard? De Veerpoort levert de allerlekkerste BBQ pakketten
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

BBQ op locatie | Krimpenerwaard