Gouda

Dagverse producten voor uw BBQ op locatie in Gouda

BBQ op locatie in Gouda? Met liefde en plezier verzorgen wij graag de allerlekkerste BBQ pakketten. Cafetaria Brasserie de Veerpoort staat bekend om de gevarieerde arrangementen, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de dagverse producten. Wij maken onze gerechten vers voor u klaar en leveren deze in mooie schalen. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsbarbecue of een feestje? Wij verzorgen het allerlekkerste eten! Zo kunt u genieten en tijd vrij maken voor uw gasten. Meer informatie of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien graag in iedere wens, smaak en budget.

Wij leveren BBQ arrangementen op uw locatie in Gouda inclusief gasfles, bestek en servies

Op onze website kunt u kennis maken met onze BBQ arrangementen. Bent u een echte vlees of visliefhebber? Een vegetariër? Of eet u uitsluitend Halal vlees? Kies dan één van onze passende arrangementen. Ook hebben wij een speciaal tapas BBQ arrangement bestaande uit:

  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter, Aioli en tapenade
  • Merquezworstje, Gemarineerde lamsrack in munt marinade, Honing mosterd kipspiesje, Trio van biefstuk en pomodori, Pincho van procureur en olijven, Gambaspies in tuinkruiden-knoflook marinade, Varkenshaas met piri pirikruiden en rode ui, Gemarineerde kipvleugel en Spaans gekruid kippenpootje
  • Gemarineerde olijven, Sweet peppers gevuld met roomkaas, witte koolsalade met pijnboompitjes, Aardappel-Tonijnsalade met paprika en ui, Mediterraanse pastasalade, Vleesplateau met diverse worstsoorten, Tomatensalade met fetakaas, stukjes watermeloen en Rucolasalade met pijnboompitjes, olijfschijfjes en Parmezaanse kaasschilfers
  • Knoflooksaus, Piri piri saus en Cocktailsaus.

Bij alle arrangementen leveren wij een gasfles porseleinen borden, RVS bestek, tangen, opscheplepels en servetten.

Een avond heerlijk eten met een arrangement van Catering De Veerpoort

Bij een barbecue denkt u wellicht aan gezelligheid met vrienden, collega’s en/of familie. Wilt u tijdens een speciale gelegenheid optimaal kunnen genieten van een goed stuk vlees of vis? Cafetaria Brasserie de Veerpoort verzorgd graag een BBQ op locatie in Gouda. Met één van onze arrangementen bent u zeker van een avond met heerlijk eten.

Neem contact op

BBQ op locatie in Gouda? De Veerpoort levert de allerlekkerste BBQ pakketten
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

BBQ op locatie | Gouda