BBQ op locatie

BBQ op locatie verzorgd door de Veerpoort is gegarandeerd genieten!

BBQ op locatie laten verzorgen? Cafetaria Brasserie de Veerpoort heeft verschillende BBQ arrangementen voor een vriendelijke prijs. Wat denkt u van relaxen met vrienden, familie of collega’s van een lange zomeravond, leuke muziek en een heerlijke BBQ? Wij dragen daar graag aan bij met onze heerlijke verse producten. Van een vis, vlees of een Halal pakket, tot een speciale ladies of stoere mannen BBQ. Of het nu gaat om een feest of ander soort evenement, wij verzorgen een bijpassende catering. Wij hebben al jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering voor diverse soorten feesten en evenementen, klein en groot. Door onze gerechten zullen u en uw gasten gegarandeerd genieten!

BBQ op een locatie die u kiest

Uw verjaardag vieren? Geen tijd of zin om het eten te verzorgen? Kies dan voor een verzorgde BBQ door de Veerpoort. De BBQ arrangementen zijn één van onze populairste! Hiermee kunt u genieten van de allerlekkerste BBQ gerechten. Graag verzorgen wij het eten op een locatie die u kiest. Of het nu gaat om een klein feestje met 10 personen of een grote bruiloft met 100 man, wij zullen uw gasten op een verassende wijze voorzien van heerlijk eten. Niet alleen vlees maar ook heerlijke salades.

BBQ arrangementen, voor iedereen die kwaliteit belangrijk vindt

Indien u kiest voor onze arrangementen bent u zeker van kwaliteit. Wij maken gebruik van dagverse producten en de beste ingrediënten. Alleen zó kunnen wij hoogwaardige catering voor bedrijven en particulieren verzorgen. Met liefde en plezier verzorgen wij graag BBQ’s en meer. Alles wordt in mooie schalen geleverd zodat u dit alleen maar op tafel hoeft te zetten.

BBQ arrangementen

Onze arrangementen bestaan uit voordelig, populair, vegetarisch, Halal, tapas, vis, winter, stoere mannen en ladies. Benieuwd wat er allemaal in zit? Bekijk dit op onze website. Het populaire BBQ arrangement bevat o.a.

  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter
  • Vlees zoals kipsaté, biefstuk, hamburger, kipfilet, shaslick, varkens ribeye, spareribs en malse kipdijspies
  • Salades zoals Rundvleessalade, griekse salade met feta en olijven, mediterraanse pastasalade, frisse zomerse rauwkostsalade, kartoffelsalade en komkommersalade
  • Sauzen zoals knoflooksaud, smokey Barbecuesaus, cocktailsaus en satesaus

Inclusief toebehoren zoals borden, bestek, opscheplepels en servetten.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

BBQ op locatie verzorgd door de Veerpoort is gegarandeerd genieten!
De Veerpoort Catering logo
De Veerpoort Catering

Stel uw vraag

BBQ op locatie