De Veerpoort

Over ons

Cafetaria Brasserie de Veerpoort is aan de oever van de Lek met zicht op een levend schilderij van op- en afgaande schepen. 

Elk seizoen (het terras is verwarmd) genieten van alle variaties van koffie met gebak tot vers gemaakte vlees, vis, en vegetarische gerechten.

Met uiteraard daarbij een goed glas wijn, bier of frisdrank. Daarnaast zijn er speciale ambachtelijke ijssoorten om van te smullen.

Cafetaria Brasserie de Veerpoort heeft 75 zitplaatsen waar het prettig genieten is van onze verse friet en uitgebreide lunch en dinerkaart.

Bekijk assortiment Direct bestellen

Moderne cateraar

Schoonhoven & Omstreken

Al jaren een begrip in Schoonhoven en omstreken.

De rol van de moderne cateraar heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld van het verzorgen van een drankje en een hapje tot het kunnen aanbieden van een totaalpakket.

Bij Cafetaria Brasserie de Veerpoort ben u hiervoor op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van de meest uitlopende evenementen zoals bedrijfsopeningen, recepties en feesten  met onder andere warme- of koude buffetten. Uw wensen vertalen wij in een passende offerte voor u.

Bekijk assortiment