De Veerpoort

CATERING

Het organiseren van catering thuis of op de werkvloer heeft nogal wat voeten in de aarde. Zo moet de hoeveelheid eten en drinken passen goed aansluiten bij het aantal gasten. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met ieders voorkeur en eventuele allergieën. Bij De Veerpoort Catering bieden wij u een totaalpakket aan catering. Geschikt voor grote festijnen met veel mensen, maar ook voor een klein gezelschap. Besteed uw catering op maat daarom aan ons uit, dan rest u niets anders dan te genieten van alle heerlijkheden die wij met onze dagverse producten bereiden. 

Assortiment De Veerpoort Catering 

Dienstverlenend als we zijn, maken wij van uw speciale gebeurtenis iets heel bijzonders. Dit gaat verder dan het samenstellen van koude of warme gerechten. Al onze producten zijn namelijk heerlijk vers en boordevol smaak. Wij bieden u op locatie de volgende catering aan: 

Al dit lekkers bezorgen wij zeven dagen per week op elke gewenste locatie, op het door u gewenste tijdstip. Eenmaal besteld, kan de voorpret beginnen. 

Bekijk assortiment Bestellen

Direct geregeld

Catering met buitenlandse buffetten 

Wij zijn van mening dat catering op maat voor iedereen beschikbaar moet zijn. Ons assortiment bevat daarom niet alleen de hierboven genoemde buffetten, maar ook specifieke, zoals: Indisch buffet, Italiaans buffet, Grieks buffet en natuurlijk Halal en vegetarisch. Maak van uw gelegenheid iets speciaals met De Veerpoort Catering. Wij voorzien u van warmhoud-apparatuur en alle benodigdheden. Zo rest u niets anders dan op te gaan in de gezelligheid van het moment en uw smaakpapillen te verwennen met het heerlijke eten dat wij voor u hebben bereid.  

Contact met De Veerpoort catering 

Maak nu een afspraak voor een geheel verzorgde barbecue of buffet bij u op locatie. Wij sturen u graag een offerte toe, waarin alles helder omschreven staat. Zo weet u precies tegen welk voordelig tarief u van onze verse producten gaat genieten.  

Bestellen