Koud-warme buffetten

Koud en warm buffet XL

oa. rode mul, lamshaasjes en landhoen

€ 29,35
Prijs per persoon

Productomschrijving

Luxe koud en warm buffet voor een culinaire avond

Koud buffet

  • Salade van rode mul filet met groene asperges en gegrilde vleespaprika's
  • Gerookte runder ribeye met een pruimenchutney
  • Salade van krielaardappeltjes, truffel en oesterzwammen
  • Kalfsfricandeau, rosé gebraden met mosterdmayonaise, begeleid door fijne slasoorten
  • Pomodori- en kruidenboter
  • Vers gebakken brood


Warm buffet

  • Landhoen gevuld met Mascarpone en zongedroogde tomaatjes
  • Red Snapper met Zeeuwse mosselen en een zachte mosterd-dillesaus
  • Gepocheerde tilapiafilet met basilicum en een carpaccio van tomaatjes
  • Gegrilde lamshaasjes, gemarineerd en geserveerd op Provençaalse wijze
  • Ratta aardappelen uit de oven met verse tijm
  • Groenten wat het seizoen brengt
     

Hoe leveren wij het buffet?

  1. Het buffet wordt op schalen geleverd
  2. Alle warme gerechten worden warm geleverd
  3. Warme gerechten worden in chafing dishes warm gehouden
  4. Wij stellen het buffet voor u op
  5. Elk gerecht krijgt opscheplepels
  6. Zodra het buffet staat, geven wij een korte uitleg
  7. Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen
  8. Wij doen de afwas voor u

Het bedrag van dit buffet is inclusief alle bovenstaande punten en btw.

Als u borden, bestek en servetten wilt huren, dan kunt u dit bestellen in stap 1 van het bestelproces. Wij rekenen  € 1,10 per set en  doen de afwas voor u.

Koud en warm buffet XL

29,35

oa. rode mul, lamshaasjes en landhoen

Productomschrijving

Luxe koud en warm buffet voor een culinaire avond

Koud buffet

  • Salade van rode mul filet met groene asperges en gegrilde vleespaprika's
  • Gerookte runder ribeye met een pruimenchutney
  • Salade van krielaardappeltjes, truffel en oesterzwammen
  • Kalfsfricandeau, rosé gebraden met mosterdmayonaise, begeleid door fijne slasoorten
  • Pomodori- en kruidenboter
  • Vers gebakken brood


Warm buffet

  • Landhoen gevuld met Mascarpone en zongedroogde tomaatjes
  • Red Snapper met Zeeuwse mosselen en een zachte mosterd-dillesaus
  • Gepocheerde tilapiafilet met basilicum en een carpaccio van tomaatjes
  • Gegrilde lamshaasjes, gemarineerd en geserveerd op Provençaalse wijze
  • Ratta aardappelen uit de oven met verse tijm
  • Groenten wat het seizoen brengt
     

Hoe leveren wij het buffet?

  1. Het buffet wordt op schalen geleverd
  2. Alle warme gerechten worden warm geleverd
  3. Warme gerechten worden in chafing dishes warm gehouden
  4. Wij stellen het buffet voor u op
  5. Elk gerecht krijgt opscheplepels
  6. Zodra het buffet staat, geven wij een korte uitleg
  7. Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen
  8. Wij doen de afwas voor u

Het bedrag van dit buffet is inclusief alle bovenstaande punten en btw.

Als u borden, bestek en servetten wilt huren, dan kunt u dit bestellen in stap 1 van het bestelproces. Wij rekenen  € 1,10 per set en  doen de afwas voor u.