Bekijk hier

Ons assortiment

De Veerpoort Catering bij u thuis en op het werk

Zelf niets hoeven regelen voor een feestje of speciale gelegenheid, maar alles uit handen geven? Dat kan met ons assortiment. Wij zijn dagelijks druk in de weer om het onze klanten helemaal naar de zin te maken. Hiervoor stellen we de lekkerste buffetten samen, die helemaal aansluiten op uw eiegen wensen. Zo zorgen we ervoor dat echt elke gast geniet van onze verse producten. Met onze prijs-kwaliteitverhouding is er voor iedereen de mogelijkheid om onze heerlijke producten te proeven.

Buffetten kiezen bij uw cateraar in de regio

Onbeperkt genieten van een keur aan buffetten? Ons assortiment varieert van koude of warme gerechten tot aan tapas- en stamppotbuffetten. Respecteer als organisator van het feest of de partij de wensen van elke gast en bestel uit ons assortiment een buffet dat rekening houdt met alle aanwezigen. Zo hebben we een Halalbuffet en een trendy en healthy buffet in ons assortiment. Vegetariërs komen aan hun trekken met het vegetarisch buffet. U bestelt eenvoudig een buffet voor het aantal personen dat hiervan eet en vult dit gewoon aan met andere buffetten. Laat u door ons adviseren over de beste keuze voor uw situatie en neem contact met ons op.

Service van De Veerpoort Catering

Bij het organiseren van een speciale gelegenheid is eten en drinken niet het enige dat geregeld moet worden. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor de mogelijkheid om statafels, bestek en andere benodigdheden direct mee te bestellen als u de buffetten bij ons bestelt. Zo is aan alles gedacht en belooft het een gezellig en smaakvol samenzijn te worden. De catering kan zowel bij u thuis als op het werk worden bezorgd. Ook over de vaat hoeft u zich geen zorgen te maken. Nadat iedereen is uitgegeten, zorgen wij ervoor dat alles schoon en netjes achterblijft of wij halen de vuile vaat bij u op.